astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προετοιμάζεσαι να δεχτείς την ενέργεια από την ηλιακή έκλειψη στον Κριό, ενώ παράλληλα ο Ερμής αναδρομεί και η Αφροδίτη εισέρχεται επίσης στον Κριό. Όλα αυτά συμβαίνουν στον ενδέκατο ηλιακό σου οικο, ενας τομέας που έχει να κανει με τις κοινωνικές σου σχεσεις, τις φιλίες σου και τις φιλοδοξίες που εχεις αυτή την περίοδο. Αυτό το διάστημα σου ανοίγει καινούργιες πόρτες και σου δίνει δυνατότητες να ανανεώσεις αισθητά τον κύκλο σου και να εισάγεις καινούργια άτομα, ενώ μια φιλία σου μπορεί να μην περνάει πλέον τον έλεγχο και να θελήσεις να αφήσεις αυτό το πρόσωπο πίσω σου πλέον. Θα χρειαστεί όμως να ξανασκεφτείς και να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου καθώς πιθανώς συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις λόγω του ανάδρομου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στον Ταύρο και προετοιμάζει το κλίμα της Πανσελήνου που θα ακολουθήσει αργότερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.      Το διάστημα αυτό φέρνει στο προσκηνιο δεύτερες σκέψεις και σταδιακά γίνεται σημαντικό για σένα να μπορέσεις να ρίξεις φως στο υποσυνείδητό σου και να καταλαβεις τις βαθύτερες αιτίες που κρύβονται πισω από μπλοκαρίσματα και φοβίες. Η κατώτερη σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 12 του μήνα είναι για σένα η στιγμή για μια καινούργια αρχή και για οργάνωση σε θέματα που αφορούν τα άμεσα επαγγελματικά σχέδιά σουή την επαφή σου με ένα σημαντικό για σένα πρόσωπο.

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί την προαναφερθείσα Πανσέληνο στον Σκορπιό και την ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου. Το διάστημα αυτό σε απασχολούν θέματα ψυχολογικής και σωματικής υγείας τα οποια καλείσαι να τακτοποιήσεις, ενώ η καθημερινότητά σου αποκτά πιο γρήγορους και ζωντανούς ρυθμούς. Το μυαλο σου δουλευει γρήγορα και παλι και μπορεις να πάρεις σωστες αποφάσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, η Αφροδίτη περνάει στον αγαπημένο της Ταύρο και ο Άρης στον δικό του αγαπημένο, τον Κριό και αυτό εγκαινιάζει μια περιοδο όπου αρχίζουν να σε απασχολούν τα αισθηματικά και τα οικονομικά σου και θελεις να κυνηγήσεις αμεσα και αποτελεσματικά τυος στόχους σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 του μήνα φέρνει καινούργιες ευκαιρίες για κοινωνική δικτύωση και καινούργιες γνωριμίες, ενώ η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 σε κάνει να εστιάζεσαι περισσότερο στην καθημερινότητα, την εργασία σου και την υγεία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο Απρίλιος φέρνει ευκαιρίες πρακτικές για άνοδο των οικονομικών και επέκταση όλων των επαγγελματικών δράσεων. Πρόσεχε όμως και περίμενε καθυστερήσεις και εμπόδια που θα σε κάνουν να επανεξετάσεις  τις φιλοδοξίες σου. Σημαντικά πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν στο προσκήνιο τα οποία θα σε βοηθήσουν στους στόχους σου και τώρα είναι η στιγμή να κάνεις ξεκαθαρίσματα στις καθημερινές διαδικασίες που αφορούν την εργασία σου. Αναζήτησε συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ο μήνας αρχίζει θετικά και ευχάριστα για την αισθηματική σου ζωή καθώς μπορείς τώρα να εκφράσεις πιο άνετα τις επιθυμίες σου και να τις δεις να ικανοποιούνται από τον σταθερό σου σύντροφο ή από την σχέση που διατηρείς αυτή την περίοδο. Σύντομα και η Αφροδίτη θα φανεί βοηθός σου στο θέμα των σχέσεων καθώς περνώντας στον Κριό θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, γοητεία και μαγνητισμό και σίγουρα θα φέρει μια καινούργια γνωριμία μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο. Οι συνθήκες είναι θετικές και οι εξελίξεις βατές, αυτό όμως που μπορεί να κάνει τα πράγματα να πάνε στραβά είναι οι δικές σου σκέψεις και η ανασφάλεια που σου δημιουργεί πραγματικά ή υποθετικά διλήμματα που υποσκάπτουν την χαρά και την ευτυχία στην αισθηματική σου ζωή, καθώς ο κυβερνήτης σου θα είναι ανάδρομος κατά ένα σημαντικό μέρος του μήνα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.