astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι απειλούνται η οικονομική και η συναισθηματική σου ασφάλεια από κάτι παρελθοντικό. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που σε ανεβάζει και στον αισθηματικό τομέα, αλλά και στα δημιουργικά σου προσωπικά σχέδια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συζητήσεις που αφορούν σε θέματα σπιτιού, οικογενείας και ακίνητης περιουσίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και αυτό το διάστημα σε αναζωογονεί, φέρνει κινητικότητα στις προσωπικές σου υποθέσεις, ξυπνάνε ενδιαφέροντα που τα είχες αφήσει στην άκρη και εστιάζεις με δύναμη και αποφασιστικότητα στα θέματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί στον αισθηματικό τομέα και αυξάνει τον μαγνητισμό σου, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Αυτό το διάστημα τονίζει εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την εργασία σου, ενώ παράλληλα βρίσκεις βοήθειες και υποστήριξη στην καθημερινότητά σου από αγαπημένα σου πρόσωπα. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που δημιουργεί την ανάγκη να εξυγιάνεις την καθημερινότητά σου. Γενικά, αναμένεται να βελτιωθεί η καθημερινή σου ζωή, ενώ ο ίδιος προσπαθείς να βρεις νέους τρόπους προκειμένου να διαχειριστείς πρακτικά θέματα και διαδικασίες ρουτίνας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα δημιουργικής έκφρασης και στην αισθηματική σου ζωή, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με εκκρεμότητες στην δουλειά σου και σου αυξάνει το άγχος, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στο επαγγελματικό μέτωπο αναμένεται να αναδειχθείς ως δημιουργικός παράγοντας. Οι ξαφνικές υποχρεώσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις νέα δυνατά σημεία σου και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων. Η συνεχής εκπαίδευση, η ενημέρωση και η αναζήτηση νέων γνώσεων, μπορούν να αποτελέσουν κρίσιμο παράγοντα για την επίτευξη επαγγελματικών επιτευγμάτων. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα μπορείς να νιώσεις μια αυξημένη ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια στα συναισθήματά σου. Η επιθυμία σου για επίτευξη στόχων και η αφοσίωσή σου στην εργασία μπορεί να σε καθοδηγήσουν σε προσπάθειες που απαιτούν αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις μια αυξημένη ανάγκη να εκφράσεις την αγάπη και την ευαισθησία σου προς τους αγαπημένους σου. Η επιθυμία σου για στήριξη και κατανόηση μπορεί να ενισχύσει τις σχέσεις σου και να δημιουργήσει βαθύτερες συνδέσεις. Τέλος, θυμήσου να δίνεις σημασία και στις δικές σου ανάγκες. Η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής ζωής είναι σημαντική για τη γενικότερη ευημερία και ικανοποίησή σου. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.