astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και άγχη σε σχέση με τις σπουδές σου ή σε σχέση με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό που σου έχουν προτείνει. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που σε ανανεώνει και σε βοηθά να εξουδετερώσεις αρνητικές σκέψεις και εμπόδια που έρχονται από φόβους που τώρα ξεπερνάς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο κυβερνήτης σου συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν φίλους, τις επαφές σου στο διαδίκτυο και σε βοηθά να προωθήσεις τους στόχους αυτή την περίοδο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο κυβερνήτης σου εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου. Αυτό το διάστημα το μυαλό σου δουλεύει πιο πρακτικά και μπορείς να καταλάβεις χωρίς να μπερδεύεσαι τις αληθινές αιτίες και δίνεις μεγάλη σημασία στην προσωπική σου εξέλιξη και βελτίωση,  ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί να ξεκαθαρίσεις μια μπερδεμένη σχέση, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στο δικό σου στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα, απέναντί σου στον Τοξότη. Αυτή η περίοδος φέρνει επιτυχίες που έρχονται μέσα από την πειθώ σου και τον μαγνητισμό σου και οι οποίες σχετίζονται τόσο με την αισθηματική σου ζωή όσο και με τις επαγγελματικές σου συμφωνίες. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σου και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο κατά την οποία όλοι σχεδόν οι τομείς της ζωής σου μοιάζουν πιο ευνοημένοι και προστατευμένοι από ποτέ. Ο ίδιος χαρακτηρίζεσαι από θετική διάθεση, ιδιαίτερη αισιοδοξία και ανάγκη για προσωπική επέκταση, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα βελτίωσης της ψυχολογίας σου και μια καινούργια πρακτικά εφαρμόσιμη ιδέα γεννιέται μέσα σου,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου αυτόν τον μήνα γιατί πολλά πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται και θα χρειαστεί να αναλύσεις βαθύτερα τα λόγια και την στάση ορισμένων προσώπων που παίζουν κάποιο σημαντικό ρόλο στην εργασία σου. Κατάλληλος μήνας όμως για μια σημαντική συμφωνία ή συνεργασία. Εξέτασε σωστά τις επιλογές σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις έντονη εσωτερική ισορροπία και σταθερότητα στα συναισθήματά σου. Οι σχέσεις σου μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία για σένα αυτόν τον καιρό, και μπορείς να αναζητήσεις περισσότερη επικοινωνία και σταθερότητα σε σχέσεις που σου προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Επιπλέον, ίσως νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με περισσότερη ευκρίνεια και ειλικρίνεια στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Οι στιγμές που μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα αισθήματά σου μπορούν να συμβάλουν στην ενίσχυση της σχέσης σου και να δημιουργήσουν ακόμα πιο βαθιές συνδέσεις. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.