astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο, φοβισμένο και επιφυλακτικό απέναντι σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας και, πιο συγκεκριμένα, απέναντι στο αφεντικό σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν καρμικά πρόσωπα,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Αυτό το διάστημα σε κάνει πιο δραστήριο, μπορείς και εφαρμόζεις τις ιδέες σου πρακτικά, γίνεσαι πιο επικοινωνιακός και σε ενδιαφέρει πολύ η ασφάλειά σου, οικονομική και όχι μόνο, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στο ζώδιό σου σε ευνοεί στα αισθηματικά, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Οι επόμενες ημέρες σου δίνουν πολλές ευκαιρίες να ασχοληθείς, να προγραμματίσεις και να επεκτείνεις τα οικονομικά σου κέρδη, αλλά και να καταστρώσεις ένα οικονομικό πλάνο με βάθος χρόνου. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο κατά την οποία είναι πιθανά αξιοσημείωτα έσοδα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μπορεί να δεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς να γεμίζουν με χρηματικά ποσά, ενώ δεν αποκλείεται και κάποια αύξηση στο μισθό σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον εαυτό σου και την ατομική σου ζωή και σε ωθεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την βαθύτερη σύνδεση που υπάρχει με τον σύντροφο, αλλά και θέματα που σχετίζονται με οικονομικές σου οφειλές, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Από αυτόν τον μήνα χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στα επαγγελματικά σου, τόσο ως προς το πώς κάνεις την δουλειά σου, όσο και ως προς τις σχέσεις και επαφές που έχεις με διευθυντές και ανώτερα πρόσωπα στην εργασία σου. Μην αφήσεις την κούραση ή τον εκνευρισμό να θολώσει την κρίση σου. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγο προσοχή, αλλά γενικότερα βρίσκονται σε άνοδο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα, ενδέχεται να αισθάνεσαι πιο δυναμικός και αποφασιστικός στις σχέσεις σου. Μπορεί να έχεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις ορισμένα θέματα που έχουν προκύψει πρόσφατα, είτε αυτά αφορούν την ερωτική σχέση σου, την οικογένειά σου ή τους φίλους σου. Είναι πιθανό να έχεις την ανάγκη να είσαι πιο αυθόρμητος και ειλικρινής στις επικοινωνίες σου. Επιπλέον, μπορεί να νιώσεις αυξημένη ενέργεια και ενθουσιασμό για νέες εμπειρίες και προκλήσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να εξερευνήσεις νέα ενδιαφέροντα και νέες γνωριμίες και να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνει νέες δραστηριότητες, ταξίδια ή ακόμα και να αναζητήσεις νέες σχέσεις ή φιλίες. Τέλος, να θυμάσαι να εστιάζεσαι στην προσωπική σου ευημερία και ευτυχία. Αν και είναι σημαντικό να είσαι παθιασμένος και αφοσιωμένος στην σχέση σου και τις κοινές δραστηριότητές σας, είναι εξίσου σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να βρίσκεις χρόνο για προσωπική ανάπτυξη και ευτυχία. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.