astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα διαισθητικό. Τα όνειρά σου μπορεί να είναι προφητικά αλλά η διάθεσή σου υπόκειται σε συχνές μεταπτώσεις καθώς παρελθοντικά τραύματα πιθανώς έρχονται για να σε ταράξουν. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που σε καθιστά πιο επικοινωνιακό, ανοιχτό προς καινούργια πρόσωπα και εμπειρίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Αυτό το διάστημα σε κάνει πιο μαγνητικό και αυτό προσελκύει καινούργια αλλά και παλιά πρόσωπα γύρω σου και με μια σου λέξη μπορείς να πείσεις τους πάντες για τα πάντα, κάτι που το ενισχύει και η Αφροδίτη που συνεχίζει να  βρίσκεται στον Ταύρο και σε ευνοεί, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Τα τέλη του μήνα φέρνουν στο προσκήνιο υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια και δεν αποκλείεται θέματα που σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, να σε απασχολήσουν και πάλι για να δώσεις μια οριστική λύση. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικογενειακή σου ζωή και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με την πατρική σου οικογένεια. Δεν αποκλείεται να ανακαινίσεις ή να διευρύνεις το σπίτι σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση του χώρου στον οποίο διαμένεις ή ακόμη και να μετακομίσεις σε ένα μεγαλύτερο σπίτι, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα με αδέλφια και στενούς συγγενείς και φέρνει καινούργια πρόσωπα και γνωριμίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα και το επάγγελμα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι επαφές και οι επικοινωνίες αποτελούν τον πυρήνα των επαγγελματικών εξελίξεων και της επιτυχίας σου αυτόν τον μήνα, ενώ οι απρόσμενες αλλαγές της τελευταίας στιγμής μπορεί να ανοίξουν νέους δρόμους και προοπτικές. Η περίοδος φέρνει αποκαλύψεις που όμως μπορούν να δεις με νέα ματιά τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις ή να οδηγήσουν σε ανατροπές που ανοίγουν όμως τον δρόμο για δημιουργικές λύσεις και νέες ευκαιρίες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα μπορείς να νιώσεις αυξημένη ευαισθησία και ενσυναίσθηση στην αισθηματική σου ζωή. Η ικανότητά σου για συμπόνια και κατανόηση μπορεί να σε καθοδηγήσει να είσαι ενεργά παρών στην ζωή του αγαπημένου σου προσώπου και να το στηρίζεις σε δύσκολες στιγμές. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις μια αυξημένη έμπνευση και φαντασία στη ζωή σου. Η επιθυμία σου για ονειροπόληση και δημιουργικότητα μπορεί να σε οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις και εμπειρίες μέσα από γνωριμίες που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σου. Τέλος, θυμήσου να αφιερώνεις χρόνο για προσωπική ανάπτυξη και φροντίδα του εαυτού σου. Η αυτοφροντίδα και η εσωτερική ειρήνη είναι σημαντικά για την ευημερία και την ισορροπία σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.