astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που δημιουργεί εμμονές και σε κάνει υπερβολικά καχύποπτο. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που σε ανεβάζει επαγγελματικά ή που σου λύνει τα χέρια και σου απλοποιεί την καθημερινότητά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν την αισθηματική σου ζωή ή τα δημιουργικά σου σχέδια ή ακόμη και τα παιδιά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και αυτό το διάστημα είναι θετικό για να βάλεις τάξη στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου και να εστιάσεις περισσότερο στον σταθερό σου σύντροφο, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί και σου φέρνει μικρά δωράκια και διευκολύνσεις, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στο ζώδιό σου. Αυτό είναι ένα σημαντικό διάστημα κατά το οποίο σημαντικό ρόλο παίζουν θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας περνάει απέναντί σου και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που βελτιώνει, σε γενικές γραμμές, τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και αυξάνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας και υγείας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με σημαντικές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και την πορεία της ζωής σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Γενικότερα αυτό το διάστημα έχει κινητικότητα στα επαγγελματικά, συναντήσεις, συνεννοήσεις, συμφωνίες, αλλά και κούραση η οποία όμως υποχωρεί προς τα τέλη του μήνα καθώς τότε οι συνθήκες γίνονται πιο ευχάριστες και οι εντάσεις χαλαρώνουν. Σημαντικός μήνας για ξεκινήματα στον εργασιακό χώρο ή για μια σημαντική συμφωνία. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις μια έντονη ανάγκη για ελευθερία και περιπέτεια στα συναισθήματά σου. Η επιθυμία σου για νέες εμπειρίες μπορεί να σε καθοδηγήσει σε αναζητήσεις και γνωριμίες που θα επεκτείνουν τα όριά σου και θα σε εμπλουτίσουν συναισθηματικά. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις μια μεγαλύτερη ενέργεια και αισιοδοξία στις σχέσεις σου. Η επιθυμία σου για κοινωνική δραστηριότητα και επικοινωνία μπορεί να σε οδηγήσει να δημιουργήσεις νέες σχέσεις ή να ενισχύσεις την υπάρχουσα. Τέλος, θυμήσου να αφιερώνεις χρόνο για προσωπική ανάπτυξη και αυτογνωσία. Η διατήρηση της αισιοδοξίας και της ενέργειας σου είναι σημαντική για την ευημερία σου και την ικανοποίησή σου σε αυτό τον ταξίδι της ζωής. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.