astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που φέρνει στο προσκήνιο φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με το ταίρι σου ή κάποιον συνεργάτη σου τον οποίο δεν εμπιστεύεσαι πια. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που σου ανοίγει καινούργιες πόρτες και σε απελευθερώνει από εμπόδια στα επαγγελματικά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις από μακριά, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν σεμινάρια ή σπουδές και συλλαμβάνεις ιδέες που σε βοηθάνε πρακτικά αλλά και πνευματικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα θετικό και κινητικό ως προς τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και εσύ αισθάνεσαι έτοιμος να διεκδικήσεις την μερίδα του λέοντος στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί και φέρνει διευκολύνσεις στα επαγγελματικά σου ανοίγοντας πόρτες, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Τα τέλη του μήνα λοιπόν φέρνουν ευχάριστη αναστάτωση μέσα από γνωριμίες με πρόσωπα που σου κινούν το ενδιαφέρον, η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της, δικτυώνεσαι περισσότερο και απολαμβάνεις δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν και σε γεμίζουν χαρά. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ανανεώνει τον τομέα της φιλίας και ο ίδιος αισθάνεσαι πιο ομαδικός από ποτέ, ενώ ταυτόχρονα αποκτάς νέο όραμα στις διάφορες συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα καριέρας και φιλοδοξιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με κοινωνική σου ζωή ή με τα παιδιά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Παρότι μπορεί σε κάποια ιδιαίτερα θέματα ίσως να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις ακόμη, γενικότερα τα επαγγελματικά σου κινούνται θετικά και προχωράς με αυτοπεποίθηση τις υποθέσεις σου. Προσοχή σε προβλήματα και αναβολές από συνεργάτες όμως… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις μια έντονη επιθυμία να εκφράσεις τον εαυτό σου και να λάμψεις στο περιβάλλον σου. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να είναι υψηλή και να αναζητάς τις ευκαιρίες να επιδείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορείς να αντιμετωπίζεις μεγαλύτερη δυναμικότητα και ενέργεια στις σχέσεις σου. Είσαι πιο ανοιχτός στην επικοινωνία και έτοιμος να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με άλλους. Οι κοινωνικές σου δεξιότητες μπορεί να βοηθήσουν στη δημιουργία ή ενίσχυση σχέσεων. Τέλος, μην ξεχνάς να δίνεις σημασία και στις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων. Η γενναιοδωρία και η ευαισθησία στα συναισθήματα των άλλων μπορεί να ενισχύσουν τις σχέσεις σου και να σου προσφέρουν ευτυχία και εκπλήρωση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.