astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πρέπει να μεταμορφωθείς εσωτερικά αλλά το παρελθόν σου δεν στο επιτρέπει διότι σε κρατάει δέσμιο σε διάφορες καταστάσεις. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που διευκολύνει καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συζητήσεις που αφορούν τα αδέλφια σου ή την σχέσης σου με στενούς συγγενείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους και αυτή η περίοδος σε φέρνει πιο κοντά με τα οικεία πρόσωπα, παίρνεις αποφάσεις γύρω από θέματα σπιτιού, κάνεις συμφωνίες που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Τα τέλη του μήνα λοιπόν, φέρνουν ψυχική ανάταση, η διάθεσή σου ανεβαίνει, φλερτάρεις και χρησιμοποιείς τον μαγνητισμό σου δημιουργικά, παρά τις όποιες εντάσεις και άγχη μπορεί α έχει αυτό το διάστημα στην καθημερινότητα και τα επαγγελματικά σου. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεσαι την επιθυμία να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι και να εκφράσεις τα ταλέντα σου. Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη και θες να ανακτήσεις την ανεμελιά, την ξεγνοιασιά, την παιδικότητά σου και να διασκεδάσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα ….. ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με …. Ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Στον επαγγελματικό τομέα οι επικοινωνίες και οι συμφωνίες αναδεικνύονται καθοριστικές αυτόν τον μήνα. Η έναρξη συνεργασιών με νέους πελάτες είναι επίσης μια αναζωογονητική προοπτική, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά. Μια αλλαγή αντικειμένου μπορεί αυτή την περίοδο να ενισχύσει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, παρέχοντας νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα μπορείς να νιώσεις μια αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και αυτοέκφραση όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή. Η επιθυμία σου για καινοτομία και πρωτοπορία μπορεί να σε οδηγήσει σε αναζητήσεις και γνωριμίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή σου και θα σε ενεργοποιήσουν συναισθηματικά. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις μια μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και ευαισθησία προς τους γύρω σου. Η επιθυμία σου για κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη μπορεί να σε καθοδηγήσει σε πράξεις που θα συμβάλουν στην ευημερία των άλλων και θα ενισχύσουν τις κοινωνικές σου συνδέσεις. Τέλος, θυμήσου να δίνεις σημασία και στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.