astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτο, φοβισμένο και επιφυλακτικό απέναντι σε ορισμένους φίλους ή ομοϊδεάτες σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που σε κάνει να εστιάσεις στα οικονομικά σου και στην γενικότερη αίσθηση αξίας που έχεις για τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από το ζώδιό σου και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που προωθούν μικρά ή μεγάλα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Το κλίμα αλλάζει, η σκέψη σου και η αντίληψη των δεδομένων που υπάρχουν γίνεται πιο πρακτική και εστιασμένη σε αυτό που είναι σημαντικό, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί στα οικονομικά σου, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Το φλερτ ξαναμπαίνει στην ζωή σου και στην καθημερινότητά σου, οι σχέσεις με το περιβάλλον σου ομαλοποιούνται και ταυτόχρονα ξεκαθαρίζουν με θετικό τρόπο θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς ή νομικά ζητήματα. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο κατά την οποία η ανάγκη σου για επικοινωνία και κοινωνικές επαφές έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και μεγαλώνει, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα οικονομικά και μπορείς να περιμένεις σταδιακή αύξηση των εσόδων σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, ανώτερη μόρφωση και ταξίδια ή με νομικά ζητήματα, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σημαντική περίοδος για να αποκτήσεις οικονομική σταθερότητα και να επεκτείνεις ίσως τις δραστηριότητές σου με τέτοιο τρόπο ώστε να έχεις μεγαλύτερο εισόδημα. Η τάση για αγορές και όμορφα έξοδα δεν λείπει, αλλά γενικότερα η περίοδος λειτουργεί θετικά ως προς το οικονομικό σου, ενώ οι επαγγελματικές εξελίξεις σίγουρα απαιτούν την προσοχή σου και ίσως χρειαστεί να εξετάσεις το ενδεχόμενο να αλλάξεις πολιτική και γραμμή πλεύσης.  Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις μια αυξημένη ευαισθησία και εμβάθυνση στα συναισθήματά σου. Μπορεί να είναι ένας καλός μήνας για να εξερευνήσεις την σχέση σου και να συνδεθείς σε βαθύτερο επίπεδο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Είναι πιθανό να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου και να θέλεις να μοιραστείς αυτές τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με τους άλλους. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις μια έντονη ενέργεια προς την επίτευξη ευτυχίας και ισορροπίας στις σχέσεις σου. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής και ανοιχτός σχετικά με τα αισθήματά σου και να επικοινωνείς με σαφήνεια με τους άλλους. Η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια μπορούν να οδηγήσουν σε ενισχυμένη επικοινωνία, κοινωνικές συνδέσεις και νέες γνωριμίες. Παρόλα αυτά, να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να προσέχεις τα όριά σου και να μην θυσιάζεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου για χάρη των άλλων. Φρόντισε να δίνεις προσοχή στον εαυτό σου και να φροντίζεις για τις δικές σου ανάγκες. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.