astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με τον θάνατο, το σεξ ή κάποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές σου προς τραπεζικά ιδρύματα και ασφαλιστικούς φορείς. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα και ανανέωση στον κύκλο των φίλων σου και των κοινωνικών σου επαφών και σου δίνει ώθηση στις φιλοδοξίες σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν την καριέρα σου και την δημόσια εικόνα σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Αυτό το διάστημα φέρνει κινητικότητα στις υποθέσεις σου, έρχεσαι σε επαφή με φίλους, συζητάς τα σχέδιά σου και βλέπεις ποιοι είναι αυτοί που θα σε βοηθήσουν και ποιοι κρύβονται πίσω από δικαιολογίες, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί στα αισθηματικά σου, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Τα τέλη του μήνα φέρνουν λοιπόν δημιουργούν κάποιες ανησυχίες γύρω από οικονομικά ή αισθηματικά θέματα και το διάστημα είναι δραστήριο και απαιτητικό στην καθημερινότητα και την εργασία σου. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που σε βοηθάει να τοποθετήσεις στο περιθώριο τυχόν υπαρξιακές ανασφάλειες ή άλλους ανεξήγητους φόβους που είχες μέχρι πρότινος και ο εσωτερικός σου κόσμος μοιάζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα φιλοδοξίας και κοινωνικής δικτύωσης, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την εργασία, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σημαντική περίοδος για τα επαγγελματικά σου, γίνονται πολλά και οι εξλίξεις τρέχουν με αποτέλεσμα να απαιτείται η προσοχή και η παρουσία σου και τα μάτια σου είναι ανοιχτά καθώς θέματα του προηγούμενου μήνα δεν έχουν κλείσει ακόμη και σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, αλλά από το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φέρνει κάποια απρόσμενα έξοδα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις έντονα την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η οικογένεια και οι αγαπημένοι σου μπορεί να αποτελούν την πηγή υποστήριξης και παρηγοριάς σου αυτόν τον καιρό. Επικεντρώνεσαι στις σχέσεις σου και επιθυμείς να τις ενισχύσεις και να τις διατηρήσεις σταθερές και αγαπημένες. Επιπλέον, μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη ευαισθησία και ενσυναίσθηση προς τους γύρω σου. Η συναισθηματική σου ευαισθησία μπορεί να σε καθοδηγήσει να είσαι πιο ενεργός στην υποστήριξη των αγαπημένων σου και στην προβολή της αγάπης σου προς αυτούς. Τέλος, να θυμάσαι να φροντίζεις και για τον εαυτό σου και τις δικές σου ανάγκες. Επίτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσεις στιγμές ηρεμίας και αυτοφροντίδας, που θα σε βοηθήσουν να ανακτήσεις την ισορροπία και την ευεξία στη ζωή σου. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.