astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που σου δημιουργεί άγχος σε σχέση με τα μέλη της οικογένειάς σου και την ακίνητη περιουσία σου. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα που ανεβάζει τις μετοχές σου σε σχέσεις και συνεργασίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν την καθημερινότητα και την εργασίας σου ή με την υγεία σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής περνάει απέναντί σου στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Αυτό το διάστημα φέρνει κινητικότητα στην σχέση με τον σύντροφο ή σε βοηθά να κλείσεις μια σημαντική συμφωνία, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί στην αισθηματική σου ζωή, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη και αυτό το διάστημα σε απασχολούν έντονα οικονομικά ζητήματα και η γενικότερη ανάγκη που έχεις για υλική ασφάλεια και σιγουριά. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που δημιουργεί την ανάγκη να βελτιώσεις την οικονομική σου ζωή και να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο με τον οποίο θα διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα και τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη απέναντί σου στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Θα χρειαστεί προσπάθεια αυτόν τον μήνα για να συγκεντρωθείς στα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές σου και δεν θα ήταν άσχημο αν μπορούσες να πάρεις μια σύντομη άδεια για να μπορέσεις να γεμίσεις μπαταρίες και να συνεχίσεις να είσαι το ίδιο αποδοτικός. Ένα οικονομικό ζήτημα που σε απασχολεί ξεκαθαρίζει αυτόν τον μήνα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις έντονα την εσωτερική δύναμη και αποφασιστικότητα στα συναισθήματά σου. Η επιθυμία σου για εντατική εξέλιξη και ανανέωση της σχέσης σου μπορεί να ενισχυθεί, και μπορείς να επικεντρωθείς στην ανάπτυξη του εσωτερικού σου κόσμου. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις αυξημένη ευαισθησία και ενσυναίσθηση προς τους γύρω σου. Η επιθυμία σου για βαθύτερη σύνδεση με τους ανθρώπους που αγαπάς μπορεί να σε καθοδηγήσει να εμπλακείς περισσότερο και να είσαι πιο υποστηρικτικός προς αυτούς. Τέλος, θυμήσου να αφιερώνεις χρόνο για αυτογνωσία και αυτοφροντίδα. Η διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ των εσωτερικών σου αναγκών και των υποχρεώσεων προς το ταίρι σου είναι σημαντική για την ευημερία σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.