astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που φέρνει στην επιφάνεια φοβίες και αγωνίες σου σε σχέση με την υγεία σου, τις εργασιακές σου υποχρεώσεις ή και κάποια γραφειοκρατικά, διαδικαστικά θέματα της καθημερινής σου ζωής. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για να αρχίσεις να αλλάζεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την ζωή και να αναπροσαρμόσεις παρωχημένες σκέψεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν οικονομικά θέματα ή ζητήματα που αφορούν την ψυχολογία του συντρόφου σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Αυτό το διάστημα είναι θετικό ως προς τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και μπορείς να δράσεις άνετα ως προς τις φιλοδοξίες που έχεις καθώς νέες ιδέες και εμπνεύσεις έρχονται από παντού, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί σε θέματα εξωτερικού ή ανώτερης γνώσης, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Αυτό το διάστημα ευνοεί τα επαγγελματικά σου, μπορείς να περιμένεις θετικά λόγια και επιβράβευση, αλλά σε απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σου ή με την ακίνητη περιουσία σου. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο κατά την οποία αναμένονται θετικές αλλαγές στη δημόσια εικόνα σου καθώς και μια πιο υγιής και αισιόδοξη προσέγγιση απέναντι στους επαγγελματικούς στόχους σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με γνώση ή με ταξίδια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τις ισορροπίες με την οικογένεια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, το κλίμα γενικότερα είναι όμως κάπως περίεργο και θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το πώς θες να κινηθείς. Υπάρχει υποστήριξη και καλή διάθεση στο περιβάλλον της εργασίας σου και τα οικονομικά σου μπορούν αυτόν τον μήνα να πάρουν τα πάνω τους. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις την εσωτερική ανάγκη για τάξη και οργάνωση στη ζωή σου. Η αίσθηση της ευθύνης σου μπορεί να ενισχυθεί, και μπορείς να βρεις ηρεμία και ικανοποίηση στον προγραμματισμό και την εκτέλεση καθηκόντων σου. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις μια αυξημένη ευαισθησία στις σχέσεις σου και στα συναισθήματά σου. Η επιθυμία για συνεισφορά και υποστήριξη στους αγαπημένους σου μπορεί να είναι έντονη και μπορείς να βρεις ικανοποίηση στην προσφορά βοήθειας και κατανόησης στους άλλους. Τέλος, θυμήσου να δίνεις προσοχή στον εαυτό σου και στις δικές σου ανάγκες. Η αυτοφροντίδα και η προσωπική ευεξία είναι σημαντικά, οπότε μην διστάσεις να αφιερώσεις χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και να ανανεώσεις την ενέργειά σου. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.