astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρόμηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 2 του μήνα πράγμα που αναμένεται να σηματοδοτήσει μία συνάντηση με κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό παρελθόν σου, η οποία θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φιλοξενεί και την νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8, η οποία σου δίνει ώθηση και ενέργεια για ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και στην οικονομική σου διαχείριση, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου. Ο Ερμής συνεχίζει την διέλευσή του από τον Κριό και φέρνει ειδήσεις, εξελίξεις και συναντήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο στις 15 και πέντε μέρες πιο μετά, ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Αυτό το διάστημα μπορείς να σκεφτείς καλύτερα και να βρεις τρόπους πιο πρακτικούς για το πώς χρησιμοποιείς τα χρήματα και γενικότερα την δύναμη σου προς όφελος της προσωπικής σου εξέλιξης, ενώ παράλληλα η Αφροδίτη που παραμένει στον Ταύρο σε ευνοεί στα παραπάνω, αλλά και στο να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο, αν γεννηθεί στον τρίτο δεκανό του ζωδίου σου.

Κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, η Αφροδίτη αφήνει το αγαπημένο της ζώδιο και εισέρχεται στους Διδύμους στις 23 του μήνα, περίπου έξι ώρες αφού ολοκληρωθεί και η Πανσέληνος του μήνα, την ίδια ημέρα στον Τοξότη. Τα τέλη του μήνα λοιπόν σε κάνουν να έχεις ένα πιο φιλοσοφικό και χαλαρό βλέμμα πάνω στην ζωή και το νόημα που αναζητάς, αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον στο εξωτερικό, τότε οι ημέρες ευνοούν εξελίξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Τέλος, στις 26 του μήνα, ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους και ο πλανήτης της επέκτασης, της αφθονίας και της πολυπραγμοσύνης εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο κατά την οποία δημιουργείται η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις καινούρια πράγματα, να εμπλουτίσεις τις ιδέες σου και να διαμορφώσεις μια νέα φιλοσοφία γύρω από την ίδια τη ζωή, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 8 του μήνα σε ενεργοποιεί σε θέματα οικονομικά και συγκεκριμένα με εκκρεμότητες και οφειλές που πρέπει να τακτοποιήσεις, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του δεύτερου δεκανού του ζωδίου σου, ενώ η Πανσέληνος που γίνεται στον Τοξότη στις 23 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.  

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου ευνοούνται αυτόν τον μήνα και παρότι μπορεί να μην σου μείνουν πολλά στην άκρη, καταφέρνεις να εξοφλήσεις υποχρεώσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες, ενώ το γενικότερο κλίμα στα επαγγελματικά σου είναι περίεργο και χρειάζεται προσοχή στις κινήσεις σου και απαιτείται μια καθόλα σωστή και νομότυπη εικόνα. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αυτόν το μήνα, μπορείς να νιώσεις αυξημένη την ανάγκη για ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Η επιθυμία σου για ειρήνη και συμφιλίωση μπορεί να ενισχυθεί, και μπορείς να επικεντρωθείς στη δημιουργία ενός ισορροπημένου περιβάλλοντος γύρω σου. Επιπλέον, μπορείς να νιώσεις μια αυξημένη ευαισθησία στις σχέσεις σου και στα συναισθήματά σου και η επιθυμία σου για ενσυναίσθηση και κατανόηση μπορεί να σε καθοδηγήσει να είσαι πιο προσεκτικός και υποστηρικτικός προς το αγαπημένο σου πρόσωπο. Τέλος, θυμήσου να δίνεις σημασία και στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Ενώ είναι σημαντικό να είσαι ενεργά προσηλωμένος στις σχέσεις σου, μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου και να βρίσκεις τον χρόνο για να ανανεώσεις την ενέργειά σου και να απολαμβάνεις τη ζωή. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.