astropedia.gr

ΚΡΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας άγχος ή αυξάνοντας το άγχος που ήδη έχεις, καθώς τώρα καταλαβαίνεις ότι κάτι σημαντικό αλλάζει στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου, ενώ και οι φίλοι σου παράλληλα αλλάζουν σχέση και ρόλο προς εσένα. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα με αδέλφια και στενούς συγγενείς, βελτιώνοντας την επαφή και την επικοινωνία σας. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις πολύ πιο θετικές και ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένεια, ενώ παράλληλα μπορεί να σε απασχολήσει, θετικά και με εύνοια όμως, ένα ζήτημα που αφορά την ακίνητη περιουσία σου.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει το ζώδιό σου και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου και κυρίως στα οικονομικά σου! Για περισσότερες λεπτομέρειες  διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα σπιτιού και οικογενειακής γαλήνης, φέρνοντας εντάσεις, αντιπαραθέσεις, αλλά και λύσεις που έρχονται μέσα από μια δική σου απόφαση. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του κυβερνήτη σου μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, νοιώθεις αναζωογονημένος και έτοιμος να πάρεις αποφάσεις που προωθούν την δική σου προσωπική ατζέντα και την δική σου ικανοποίηση.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και με αποφάσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια και την αυτοπεποίθησή σου. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα οικονομικά, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Πολλά αρχίζουν να ξεμπερδεύουν στον οικονομικό τομέα αυτόν τον μήνα και καταφέρνεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά στο πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα το κλίμα στα εργασιακά σου είναι λίγο μυστήριο και παρότι δεν φαίνεται κάτι άσχημο να συμβαίνει στον κοντινό ορίζοντα, καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά… Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει ανανέωση στην σκέψη και στην διάθεση και αυτό σε κάνει πιο ανοιχτό και επικοινωνιακό, δεν φοβίζεις τους άλλους και οι άνθρωποι θέλουν να σε προσεγγίσουν. Αυτό φυσικά αυξάνει τις πιθανότητες μιας νέας γνωριμίας, αν και μέχρι τις 15 του μήνα ο Ερμής θα είναι ακόμη ανάδρομος, και όσο προχωρά ο μήνας, τόσο πιο καλά και άνετα θα αισθάνεσαι με το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι ή ακόμη και με τον ίδιο σου τον σύντροφο καθώς τα πράγματα στην σχέση γίνονται ακόμη πιο όμορφα και ζεστά. Οι σεξουαλικές σου ανάγκες αυξάνονται πολύ και αυτό θα πρέπει να το λάβεις υπόψη! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.