astropedia.gr

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου και με την ασφάλεια που νιώθεις. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα καθημερινότητας, ρουτίνας, υγείας και εργασίας, προσφέροντας την ευεργετική της ενέργεια σε αυτούς τους τομείς. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου να μαλακώνουν, να γίνεται ένας ουσιαστικός διάλογος και γενικότερα πλέον η αισθηματική ζωή γίνεται πιο βατή, ενώ υπάρχουν και ευκαιρίες για μια σημαντική γνωριμία για όσους είναι μόνοι και αναζητούν ταίρι.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, καθώς οι προσωπικοί σου στόχοι παίρνουν ώθηση και μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου μέσα από μεγαλόπνοα σχέδια. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα συνεργασιών και συμφωνιών κάνοντας τις καταστάσεις λίγο πιο έντονες από ό,τι είναι καλό και έτσι θα ήταν σώφρον να διατηρήσεις διπλωματική στάση. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά τα οποία κινούνται με θετικό πρόσημο για σένα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις φιλοδοξίες και τις επιτυχίες που θέλεις να καταφέρεις στην ζωή σου, ξεκαθαρίζει ένα κομμάτι από τους φίλους σου που δεν είναι αληθινοί και δεν βρίσκονται εκεί όταν τους χρειάζεσαι και μπορεί να δεις καινούργια πρόσωπα να μπαίνουν στον κοινωνικό σου κύκλο. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα αισθηματικά σου και την έκφραση των αναγκών και επιθυμιών σου ενώ ταυτόχρονα μπορείς να αρχίσεις να επενδύεις περισσότερο χρόνο στα χόμπι σου ή να ασχοληθείς πιο πρακτικά με θέματα που αφορούν στα παιδιά σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου κινούνται αυτόν τον μήνα και υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομική άνοδο και έσοδα, όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός σε επενδύσεις που ίσως σκέφτεσαι να κάνεις και να εξετάσεις κάθε μικρή παράμετρο και να υπολογίσεις το ποσοστό ρίσκου που είσαι διατεθειμένος να πάρεις. Επαγγελματικά, ευνοείσαι από συνεργάτες και μπορείς να δεις τους στόχους που θέτει η ομάδα σου να υλοποιούνται. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο την αισθηματική σου ζωή και ειδικότερα την σταθερή σου σχέση και τώρα ο σύντροφος θέλει και ζητά περισσότερα από σένα και εσύ καλείσαι να κατανοήσεις τις ανάγκες του, αλλά και να τις ικανοποιήσεις. Το δύσκολο κομμάτι δεν είναι ν τις ικανοποιήσεις, αλλά να τις κατανοήσεις και έτσι, φρόντισε να είσαι παρών και με όλο σου το ενδιαφέρον και το είναι μαζί του, εφόσον βέβαια σε ενδιαφέρει η συνέχεια και η μακροημέρευση της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος και αναζητάς σύντροφο, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να γνωρίσεις το κατάλληλο πρόσωπο, αν και μέχρι τα μέσα του μήνα με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να μην δέσεις τίποτα κόμπο, καθώς το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.