astropedia.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του ζωδίου σου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις και δεν είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις τώρα. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα δημιουργικά σου σχέδια, με τα παιδιά σου ή με τα χόμπι σου, κάνοντας το διάστημα θετικό και ευνοϊκό για ατομική έκφραση και χαλάρωση. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις την ατμόσφαιρα στην καθημερινότητα και στην εργασία σου να αλλάζει προς το καλύτερο και να καταφέρνεις πολύ περισσότερα σε λιγότερο χρόνο ή πιο εύκολα από ό,τι συνήθως.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, φέρνοντας τύχη, αύξηση και διεύρυνση σε θέματα σπιτιού και οικογενείας. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα εργασίας και διεκπεραίωσης υποθέσεων που πρέπει να γίνουν τώρα και δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής, οπότε αν ανήκεις σε αυτό το δεκαήμερο, μην αφήνεις τίποτε για μια άλλη στιγμή! Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός σε συνεργασίες και να έχεις υπόψη σου ότι πλέον κάποιοι κινούνται φανερά εναντίον σου και σου βάζουν εμπόδια.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με το κύρος σου, την κοινωνική σου θέση και την καριέρα σου. Προς το καλύτερο ή όχι, αυτό εξαρτάται από τον προσωπικό σου χάρτη, αλλά σίγουρα τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια στους παραπάνω τομείς. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ενώ θα καταφέρεις αυτόν τον μήνα να είσαι παραγωγικός και αποτελεσματικός, στην εργασία σου μπορεί να υπάρξουν κόντρες και να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις για το πώς πρέπει να χειριστείς πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά την καριέρα και την επαγγελματική σου πρόοδο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Πολλά μπορεί να αλλάξουν και υπάρχει έντονα αυτόν τον μήνα κάτι στον αέρα που σου λέει ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ή ήσυχος. Και εσύ ο ίδιος εξάλλου νοιώθεις πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να κάνεις το βήμα προς ή μακριά από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή με το οποίο είσαι σε σχέση. Οι εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν στον αισθηματικό τομέα μπορούν εύκολα να βρουν διέξοδο στο κρεβάτι και το ερωτικό παιχνίδι μπορεί να σώσει αρκετά, όμως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι καθοριστικό αν η σχέση σου θα συνεχίσει ή θα βάλετε κάπου εδώ μια άνω τελεία. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.