astropedia.gr

ΖΥΓΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με τα προσωπικά σου, δημιουργικά σχέδια, με το φλερτ ή με θέματα παιδιών, αν είσαι γονέας. Γενικότερα, πρόσεξε τις ισορροπίες ανάμεσα στις προσωπικές σου ανάγκες και τις οικογενειακές ευθύνες. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα φιλοσοφίας ζωής και κοσμοθεωρίας και μπορείς να γλυκάνεις τις εντυπώσεις και να δεις πιο εύκολα και την άλλη πλευρά του νομίσματος. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις καλύτερες εξελίξεις στο επάγγελμα και την καριέρα σου και πόρτες ανοίγουν σχεδόν αυτόματα, χωρίς να το περιμένεις.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, σε θέματα οικονομικά και σε εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα καριέρας, είσαι διεκδικητικός και σίγουρος για το τι θέλεις να πετύχεις και πώς να το κάνεις να συμβεί. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου και βλέπεις τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου να παίρνουν φωτιά και να προχωράνε γρήγορα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου και κυρίως τα έσοδα που έχεις αλλά δημιουργεί ένταση γύρω από θέματα ασφάλειας και η αυτοπεποίθησή σου χρειάζεται ενίσχυση. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα που σε είχαν απασχολήσει γύρω από οικονομικές εκκρεμότητες, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφο,  ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ο μήνας είναι δυνατός για τα επαγγελματικά σου και σε ωθεί να κάνεις κινήσεις, που τις έχεις σκεφτεί ήδη και υπολογίσει, με αποφασιστικότητα, σιγουριά και τόλμη. Έχεις πολλές διευκολύνσεις από πρόσωπα που είναι με το μέρος σου και σε βοηθάνε να προχωρήσεις τα σχέδιά σου. Να περιμένεις αύξηση στα κέρδη από την εργασία σου αυτόν τον μήνα! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Σημαντικός μήνας για την  προσωπική σου ζωή, καθώς τώρα θα έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να χρειαστεί να πάρεις μια σημαντική απόφαση και να ξεκαθαρίσεις, πρώτα σε σένα τον ίδιο και έπειτα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, πού στέκεσαι, τι απαιτήσεις έχεις, ποια είναι τα θέλω σου και ποια είναι τα όρια που θέτεις. Μια ερωτική επαφή δεν μπορεί να συμβεί αν δεν προηγηθούν και οι απαραίτητες κινήσεις και διαδικασίες που οδηγούν στον έρωτα. Μια σχέση δεν είναι κάτι που γίνεται από μόνο του και τώρα καταλαβαίνεις ότι και εσύ πρέπει να δώσεις στον άλλον την σωστή κατεύθυνση και να του ανοίξεις τα μάτια γιατί δεν θα κάθεσαι να περιμένεις αιωνίως. Κάτι μπορεί να τελειώσει αυτόν τον μήνα! Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.