astropedia.gr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με τον βαθύτερο ψυχισμό σου, τα οικονομικά σου και κυρίως τις εκκρεμότητες που έχεις προς τρίτα πρόσωπα και φορείς. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα μαγνητισμού, ο οποίος έλκει γύρω σου πρόσωπα που μπορούν να σε παρασύρουν σε μονοπάτια που ίσως δεν θα ήθελες, αλλά ο πειρασμός είναι μεγάλος! Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις πως εσύ έχεις τώρα το πάνω χέρι στις σχέσεις, μπορείς να πάρεις καλύτερες αποφάσεις, πιο ήρεμα και σύμφωνα με τις πραγματικές σου επιθυμίες. Προβλήματα που σε απασχολούσαν στην σχέση σου, τώρα μπορούν να λυθούν πιο άμεσα και τα μυστικά πλέον έρχονται στο φως.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Αρχίζει τώρα μια περίοδος που τονίζονται οι φιλοδοξίες σου, εμπλέκεσαι πιο ενεργά και με καλύτερα αποτελέσματα με συλλόγους και ομάδες και ο κοινωνικός σου κύκλος μεγαλώνει με αξιόλογα άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων και των στόχων σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο σου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, φέρνοντας ένταση αλλά και δημιουργική και στοχευμένη δράση. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, με γρήγορες και ξεκάθαρες εξελίξεις και γεγονότα που μπορούν να φέρουν έσοδα, αρκεί να κινηθείς άμεσα, έξυπνα, στοχευμένα και με αυτοπεποίθηση.  

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου εκδήλωση, με την χαρά που παίρνεις από την ζωή, με τα παιδιά σου ή με την ερωτική σου ζωή. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις αυτή την περίοδο ή σου φέρνει νέες γνωριμίες και διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μια μεγάλη αλλαγή έχει συντελεστεί στον τομέα της καριέρας σου και της επένδυσης για το επαγγελματικό σου μέλλον και τώρα μπορείς να αρχίσεις να χαλαρώνεις και να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το πώς μπορείς να κινηθείς στο μέλλον για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Ο τομέας των οικονομικών παίρνει φωτιά και είναι η στιγμή που χρειάζεται να σκεφτείς ψύχραιμα γύρω από το πώς μπορείς να επενδύσεις καλύτερα τα χρήματά σου. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η ερωτική σου ορμή είναι μεγάλη αυτή την περίοδο και η ανάγκη σου για προσωπική επαφή σε οδηγεί ενστικτωδώς να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει για να αποκτήσεις αυτό ή αυτόν που θέλεις. Σύντομα και η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε σπρώξει στην αγκαλιά του έρωτα και της απόλαυσης, θέλοντας και μη, με μια καινούργια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει και θα σε κάνει να χάσεις το μυαλό σου, αν είσαι μόνος ή με το να βιώσεις ακόμη πιο τρυφερές, γλυκιές και παθιασμένες στιγμές με το σταθερό σου ταίρι, καθώς η αισθηματική σου ζωή αυτήν περίοδο αναγεννιέται και δυναμώνει. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.