astropedia.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με την καθημερινότητα, την υγεία σου και την εργασία σου. Προετοίμασε αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, αλλά μην τις εφαρμόσεις αυτόν τον μήνα! Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα καριέρας και δημόσιας εικόνας, είσαι πιο γλυκός με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και εξυπηρετείς με χαρά και χάρη τους πελάτες ή ακόμη και τους συνεργάτες σου, πράγμα που σου ανταποδίδεται μέσα από διευκολύνσεις που μπορείς να ζητήσεις από υπεύθυνους ή ανωτέρους σου.  Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις την ζωή αλλιώς, βγαίνεις περισσότερο ή έρχεσαι σε πιο συχνή επαφή με φίλους, ανανεώνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και δεν αποκλείεται να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο κυβερνήτης σου ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Η περίοδος που εγκαινιάζεται αυτόν τον μήνα φέρνει αλλαγή και διεύρυνση του πνευματικού σου ορίζοντα και υπόσχεται γνώση, εμπειρίες και ταξίδια. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα στόχων και φιλοδοξιών, δίνοντάς σου την απαραίτητη δύναμη και το σθένος για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει αρνητικά μια καλή σου φιλία. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, με το άγχος να αυξάνεται και με το υποσυνείδητό σου να σε καλεί να θυμηθείς και να επισκεφτείς ξανά ένα παλιό και ξεχασμένο τραύμα.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς και τονίζει την ανάγκη να αλλάξεις σημαντικά την βάση της κοσμοθεωρίας σου. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα επικοινωνίας και κατανόησης, ενώ μπορείς τώρα να αρχίσεις να σχεδιάζεις καλύτερα θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, γνώση, σεμινάρια ή σημαντικά ταξίδια, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αν και το μυαλό σου μπορεί να είναι μπερδεμένο από τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και ταυτόχρονα κουρασμένο από την συνεχόμενη πίεση, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις το πώς είναι καλύτερο να κινηθείς σε εργασία και καριέρα και θα πάρεις τις σωστές αποφάσεις, όσο προχωρά ο μήνας. Η Αφροδίτη σε βοηθά τόσο στο κυνήγι των στόχων και των φιλοδοξιών σου, όσο και στο πορτοφόλι σου κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Μην κάνεις όμως ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα της εργασίας σου, καθώς η περίοδος είναι διερευνητική για τέτοια θέματα και όχι εκτελεστική. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Αφού τακτοποιήσεις σημαντικές υποθέσεις σου που έχουν να κάνουν με τα πρέπει, την καθημερινότητα ή την εργασία σου, θα μπορέσεις αυτόν τον μήνα να χαλαρώσεις λίγο περισσότερο και να δώσεις την ευκαιρία και σε λιγότερο επείγοντα θέματα, όπως ο έρωτας και το φλερτ, να μπουν στην ζωή σου και να σε κάνουν να σκεφτείς ίσως την πιθανότητα να ξαναμπείς στο παιχνίδι. Η προσωπική σου ζωή μπορεί να ευνοηθεί λοιπόν αυτόν τον μήνα μέσα από καινούργιες γνωριμίες που κάτι θα έχουν για να σου τραβήξουν την προσοχή και να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, η περίοδος σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις μελανά σημεία που λειτουργούν ως τροχοπέδη και να βιώσεις μια καλύτερη και ποιοτικότερη σχέση με τον σύντροφο. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.