astropedia.gr

ΛΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με την σταθερή σου σχέση και τις συνεργασίες σου. Απόφυγε να υπογράψεις σημαντικά έγγραφα αυτόν τον μήνα και μην προβείς σε συμφωνίες που δεν είναι ξεκάθαρες. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει θετικά, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, σε θέματα κοινωνικής δικτύωσης και οι επαφές σου μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, ενώ παράλληλα κάτι παίζει και στα αισθηματικά σου, σε επίπεδο γνωριμίας. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις την ζωή σου με άλλο μάτι, καθώς τώρα αρχίζεις να συνειδητοποιείς περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου και να θεραπεύεις τα τρωτά σου σημεία, αντιμετωπίζοντας τους κρυμμένους φόβους σου.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα ψυχολογίας, εσωτερικών συγκρούσεων και κρυφών εχθρών που όμως θα αποκαλυφθούν καθώς από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στο δικό σου ζώδιο, που είναι σαφώς πιο συμβατό για τον πύρινο πλανήτη. Για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, είσαι δραστήριος, δυναμικός και αποφασιστικός, προσοχή όμως στον εγωισμό σου και μην είσαι απόλυτος ή βιαστικός.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια ή με την ακίνητη περιουσία σου. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα επαγγελματικού κύρους και φέρνει ευκαιρίες για επιτυχίες, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ο μήνας χρειάζεται προσοχή στα επαγγελματικά σου θέματα, δεν είναι κατάλληλη περίοδος για πρωτοβουλίες και σημαντικές αλλαγές, ενώ παράλληλα χρειάζεται να προσέξεις και να φροντίσεις όλα να ρέουν καλά και απρόσκοπτά στις συνεργασίες σου, είτε αυτό αφορά τους ίδιους τους συνεργάτες σου, είτε τους πελάτες σου. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, αλλά μετά τα μέσα του μήνα θα μπορέσεις να δεις φως στο τούνελ του τραπεζικού σου λογαριασμού. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Κανείς δεν έχει περισσότερο την ανάγκη για συναισθηματική και σαρκική ικανοποίηση και επιβεβαίωση από σένα και αυτός ο μήνας θα σε ανταμείψεις, αν παίξεις τα σωστά χαρτιά και δεν υποκύψεις σε ηθικούς ή άλλου είδους φραγμούς. Αυτή την περίοδο καταλαβαίνεις ότι αν αφήνεις τους ψυχολογικούς σου μηχανισμούς άμυνας να σε κρατάνε πίσω, χάνεις πολλά από το παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις. Παραμερίζεις φόβους, διλήμματα και ανασφάλειες, διεκδικείς την μερίδα του λέοντος και στα αισθηματικά σου και πετυχαίνεις πολλά που ανεβάζουν λίμπιντο, αυτοπεποίθηση και σε γεμίζουν με χαρά και ικανοποίηση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.