astropedia.gr

ΔΙΔΥΜΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με ανώτερες σπουδές ή με νομικά ζητήματα και γενικότερα σε κάνει να αναθεωρείς την φιλοσοφία σου και τις πεποιθήσεις σου. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα γοητείας και ευκαιριών καθώς τώρα αυτό που θες γίνεται, αρκεί να το ζητήσεις έξυπνα και διπλωματικά. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις καλύτερες προοπτικές στα οικονομικά σου και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο κυβερνήτης σου ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, σε θέματα που σχετίζονται με τους φόβους σου που τώρα μπορείς να τους δεις πιο ξεκάθαρα και να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο συνειδητά με το υποσυνείδητο και την ψυχική σου υγεία. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικά, καλό είναι να περιορίσεις έξοδα που δεν δικαιολογούνται, όσο και αν η Αφροδίτη σε σπρώχνει να τα κάνεις. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, είσαι άμεσος, δραστήριος και επικοινωνιακός και προωθείς τα σχέδιά σου, προσοχή όμως σε εντάσεις και διαξιφισμούς με αδέλφια και στενούς συγγενείς.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την φυσική σου κατάσταση και την δουλειά σου. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που ξεκαθαρίζει θέματα που σου δημιουργούν αμφιβολίες και σου φανερώνει τους κρυφούς σου εχθρούς, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να θέσεις σταθερές βάσεις στην εργασία σου ή να σταθεροποιήσεις ακόμη περισσότερο τις υπάρχουσες και παρά την δύσκολη δουλειά, την κούραση και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει, να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα αυτόν τον μήνα τόσο στο πορτοφόλι σου, όσο και στην καριέρα σου! Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου αυτόν τον μήνα και πλέον αρχίζεις σταδιακά να ασχολείσαι με άλλα κομμάτια της ζωής σου, όπως για παράδειγμα τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, ενώ τα αισθηματικά σου πάνε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι παύεις να θέλεις και να ζητάς την παρέα, την συντροφιά και την πιο προσωπική επαφή, άλλωστε η φύση σου είναι ερωτική, ακόμη και όταν δεν το σκέφτεσαι. Ο μήνας δίνει ευκαιρίες, αν είσαι μόνος, να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία και όσο ανεβάζεις την ψυχολογία σου και αποκτάς καλή εικόνα για τον εαυτό και την αξία σου, αυτό λειτουργεί ως αφροδισιακό που ελκύει καινούργια πρόσωπα στην ζωή σου ή που αναθερμαίνει την σχέση που έχεις, εφόσον είσαι σε δέσμευση. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.