astropedia.gr

ΤΟΞΟΤΗΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με οικονομικά θέματα και να είσαι προσεκτικός σε κάθε σημαντικά μεγάλη επένδυση που σκέφτεσαι να κάνεις αυτή την περίοδο. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα σχέσεων δίνοντάς σου την δύναμη και την γοητεία που χρειάζεται για να βελτιώσεις τις καταστάσεις με το ταίρι ή να απολαύσεις εγκεφαλικά παιχνίδια και όχι μόνο… Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις ακόμη πιο ζεστά τον σύντροφο, η ανάγκη σου για ερωτική επαφή και εγγύτητα αυξάνει και ταυτόχρονα η ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης σε βοηθά με διευκολύνσεις σε οικονομικές σου εκκρεμότητες.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, στην καθημερινότητα και την εργασία σου φέρνοντας ευκαιρίες για επιτυχία και επέκταση. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικά και σε εκκρεμότητες προς τρίτα πρόσωπα. Μπορείς ακόμη να δράσεις καίρια και αποφασιστικά και να τακτοποιήσεις οφειλές, μην αφήνεις όμως τις καταστάσεις να χρονίζουν. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, μέσα από ενέργεια πνευματικής ανανέωσης, η φυσική σου τάση να διευρύνεις τους ορίζοντές σου τονίζεται και ίσως να ανοίξεις τα φτερά σου προς μια ξένη χώρα ή να ασχοληθείς εντατικά με ένα σεμινάριο που σου προσφέρει καινούργιες γνώσεις.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με το άγχος σου και τις τεράστιες αμφιβολίες που βασανίζουν το μυαλό σου την τελευταία περίοδο, Προσοχή σε παρασκήνιο, κρυφούς εχθρούς και μυστικά, όλα όμως εντέλει θα αποκαλυφθούν! Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και πλέον μπορείς να βάλεις τάξη στην ζωή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι ένα θέμα που και σε απασχολεί και σε πιέζει κάπως, αλλά αυτόν τον μήνα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τάξη, να ξεπληρώσεις τα σπασμένα και να κάνεις και κινήσεις που θα αυξήσουν την εισροή εσόδων και να έχεις τελικά κέρδος, αρκεί να είσαι προσεκτικός, αλλά και άμεσος στις κινήσεις σου και τις αποφάσεις που θα πάρεις. Στα επαγγελματικά θέματα, οι καταστάσεις προετοιμάζονται, αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα για σημαντικές εξελίξεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Το ερωτικό ενδιαφέρον και το κυνηγετικό παιχνίδι δεν παύουν να σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα, αν και οι προτεραιότητές σου αυτή την περίοδο είναι διαφορετικές και το προσωπικό σου κομμάτι διατίθεσαι να το αφήσεις ένα βήμα πίσω προς το παρόν για να ικανοποιήσεις άλλα ενδιαφέροντα ή άλλες σοβαρές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου όμως είναι τέτοια που δεν θα σε αφήσει αμέτοχο και, αν είσαι μόνος, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις άτομο που θα σε κάνει να θέλεις να δεις πιο είναι το επόμενο βήμα που θα κάνει στο παιχνίδι της κατάκτησης του μυαλού σου, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, τότε είναι μια περίοδος που σαφώς έρχεσαι πολύ πιο συχνά σε “στενές επαφές” με τον σύντροφο. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.