astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με το επάγγελμά σου και την καριέρα σου και προετοιμάζονται αλλαγές που ακόμη δεν έχουν δείξει ξεκάθαρα το πρόσωπό τους. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικά αλλά και αυτοπεποίθησης και προσωπικής αξίας, ευνοώντας κινήσεις που στόχο έχουν την άνοδο και το όφελος. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις θετικότερες εξελίξεις σε σχέση με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ γενικότερα οι επικοινωνίες και οι συζητήσεις που κάνεις γίνονται πιο ευχάριστες και χαλαρές.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του ζωδίου σου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα περίοδος με τον ευεργέτη Δία στο ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δράσης, πρωτοβουλίας και επικοινωνίας με πολλές εξελίξεις να τρέχουν παράλληλα στην καθημερινότητά σου. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, με εντάσεις και εγωισμούς στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή με ξαφνικές αναστατώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου ή την ακίνητη περιουσία σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται απέναντί σου, στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ζωή σου και τις αποφάσεις που θα πάρεις γύρω από σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σού φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή και μπορείς να αρχίσεις να πατάς πιο γερά στα πόδια σου και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το πώς θέλεις να εξελιχθεί η ζωή σου, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Φόβοι και ανησυχίες γύρω από την επαγγελματική σου πορεία σταματάνε προς το παρόν να σε απασχολούν και ο μήνας φέρνει δράση και εξελίξεις που μπορείς να τις εκμεταλλευτείς για να προωθήσεις την θέση σου, την αξία σου και τα επαγγελματικά σου σχέδια, ενώ στα οικονομικά θέματα μπορείς πλέον να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση, αν και καλό είναι να αποφύγεις τις σπατάλες. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει αυτόν τον μήνα τον άξονα των σχέσεων και είσαι μπροστά από ένα δίλημμα πιο δρόμο να διαλέξεις και τι αποφάσεις πρέπει να πάρεις τώρα για τα θέματα που απασχολούν την ερωτική σου ζωή. Θα χρησιμοποιήσεις έναν γλυκό και διπλωματικό τρόπο που θα σου εξασφαλίσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα θα διαμορφώσουν και θα επηρεάσουν κατά πολύ τους επόμενους μήνες. Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιό σου είναι βοηθητική ώστε να καταφέρεις να φτάσεις στην ρίζα των προβλημάτων σου στην αισθηματική σου ζωή. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.