astropedia.gr

ΙΧΘΥΕΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας διλήμματα και αυξάνοντας τις φοβίες σου και τις αρνητικές σου σκέψεις. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα σπιτιού και οικογενείας με θετικό τρόπο και καταπραΰνοντας τυχόν αρνητικές διαθέσεις των αγαπημένων σου προσώπων. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις την ερωτική σου ζωή να παίρνει τα πάνω της, το φλερτ είναι παντού γύρω σου και ο ρομαντισμός σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφο, ενώ αν είσαι μόνος, τώρα είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, διευρύνοντας τον κύκλο σου, συναντάς ανθρώπους που σου μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα και πληροφορίες και πλέον μπορούν να βελτιωθούν κατά πολύ οι σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα δημιουργικών σχεδίων και προσωπικής σου έκφρασης και εκτόνωσης. Μπορείς να ασχοληθείς με τα χόμπι σου πιο ενεργά ή να ρισκάρεις και να κερδίσεις ένα στοίχημα με τον εαυτό σου. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου, με αρκετή δράση στην καθημερινότητά σου αλλά και με φόρτο στην εργασία σου.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στον Σκορπιό. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανώτερη εκπαίδευση, με νομικά ζητήματα, με σημαντικά ταξίδια ή με την γενικότερη κοσμοθεωρία σου η οποία αυτή την περίοδο αλλάζει και προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη στον Ταύρο φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια και στενούς συγγενείς, ενώ παράλληλα μπορείς να αρχίσεις να σχεδιάζεις ευχάριστα ταξιδάκια, μικρές μετακινήσεις και περισσότερες επαφές με το έμψυχο καθημερινό σου περιβάλλον, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Νέοι δρόμοι ανοίγονται και υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο και πιο αποδοτικό κλίμα στα εργασιακά σου, αν και οι πιο σημαντικές εξελίξεις τώρα απλά προετοιμάζονται. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φέρνει άγχος, τρέξιμο και κούραση στην καθημερινότητα της δουλειάς σου, αλλά θα μπορέσεις να τα καταφέρεις και δεν θα αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Παρότι ο Κρόνος από το ζώδιό σου συνεχίζει να θέλει να σε προσγειώσει και να σε σοβαρέψει, ο μήνας φέρνει την ενέργεια του παιχνιδιού, του φλερτ και της προσωπικής έκφρασης στην ζωή σου με αποτέλεσμα η αισθηματική σου ζωή να πάρει τα πάνω της, πράγματα και καταστάσεις να αρχίζουν να κινούνται από εκεί που ήταν σε ακινησία ή και ανυπαρξία και να σε φλερτάρουν αλλά και να φλερτάρεις και εσύ. Αν είσαι σε σχέση, φρόντισε να μην δημιουργήσεις ζήλια και ανασφάλεια στον σύντροφο και να στρέψεις αυτή την ενέργεια σε αυτόν, πράγμα που θα σε ικανοποιήσει με την αντίδραση και ανταπόδοση του συντρόφου και θα κάνει καλό στην σχέση σας. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις καμία ευκαιρία, ακόμη και αν είναι ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τα μέσα του μήνα. Ο αστρολόγος σου στο  14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.