astropedia.gr

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ

Ο μήνας ξεκινά με την αναδρομή του Πλούτωνα στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου. Ο πλανήτης δεν θα αλλάξει ζώδιο κατά την διάρκεια του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σου, φέρνοντας εμπόδια, αναβολές και καθυστερήσεις στον τομέα της ζωής σου που έχει να κάνει με την οικογένεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σου. Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να επαναπροσεγγίσεις τις σχέσεις σου με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Διάβασε περισσότερα στο ειδικό άρθρο.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα κυλά με την Αφροδίτη να βρίσκεται ακόμη στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα οικονομικά, φέρνοντας λύσεις και διευκολύνσεις. Από τις 7 του μήνα, η Αφροδίτη θα περάσει στον Καρκίνο, ένα ζώδιο στο οποίο μπορεί πιο εύκολα να βγάλει την ζεστή, τρυφερή και ευεργετική της φύση και αρχίζεις να βλέπεις την ζωή διαφορετικά, αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πιο θετικά σενάρια στο πώς μπορούν να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου και έχεις εύνοια σε ταξίδια, από πρόσωπα του εξωτερικού ή σε νομικά ζητήματα.

Ο Ερμής κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα παραμένει ανάδρομος και επηρεάζει κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα που αναλύονται στο ειδικό άρθρο. Από τις 15 του μήνα, ο πλανήτης ευθυδρομεί και επιτέλους αρχίζεις σταδιακά να ξεμπλοκάρεις στους τομείς που αντιμετώπισες τα γνωστά προβλήματα και τις καθυστερήσεις! Διάβασε περισσότερα για το πώς σε επηρεάζει η ευθυδρόμηση του Ερμή στο άρθρο εδώ.

Στα μέσα του μήνα και μια μέρα μετά την ευθυδρόμηση του Ερμή, ο Δίας αφήνει τον Κριό και εισέρχεται στο γόνιμο και σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, κάτι που σε ευνοεί άμεσα αυτόν τον μήνα, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σου, σε θέματα σταθερής σχέσης και σημαντικών συνεργασιών. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε το ειδικό άρθρο για το πώς συγκεκριμένα θα ευνοήσει η νέα θέση του Δία το ζώδιό σου.

Ο πλανήτης της δράσης και του θάρρους, ο κυβερνήτης σου Άρης, συνεχίζει να διελαύνει από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι και τις 20 του μήνα και σε επηρεάζει κυρίως αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου σε θέματα ανώτερων σπουδών, εξετάσεων και είσαι έτοιμος να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία καθώς το μυαλό σου και η συγκέντρωσή σου είναι καθαρά και στοχευμένα. Από τις 20 του μήνα, η ενέργεια του πλανήτη μετατοπίζεται στον (πιο συμβατό για τον Άρη) Λέοντα και για το υπόλοιπο του μήνα επηρεάζονται οι πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου σου και το παιχνίδι πλέον παίζεται στα επαγγελματικά σου, όπου κινείσαι με σθένος και τόλμη και διεκδικείς αυτό που σου αξίζει και που δικαιούσαι. Φρόντισε να μην ξεπεράσεις τα όρια και να παραμείνεις διπλωματικός, αλλά ξεκάθαρος!

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η πρώτη περίοδος των εκλείψεων ολοκληρώνεται με την δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 5 του μήνα, η οποία είναι σεληνιακή και γίνεται στο ζώδιό σου. Σε επηρεάζει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί στα μέσα του ζωδίου σου ή αν έχεις πλανήτη κοντά στην 15η μοίρα του σταθερού σταυρού και φέρνει μεγάλες αλλαγές που επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τις αποφάσεις που παίρνεις αυτή την περίοδο για σένα, ενώ παράλληλα δημιουργείται αναβρασμός και υπάρχουν αποκαλύψεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Στις 19 του μήνα, η νέα Σελήνη απέναντί σου φέρνει την δυνατότητα για μια νέα αρχή που σταθεροποιεί θέματα γάμου, σταθερής σχέσης και επαγγελματικών συνεργασιών, ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σημαντικός μήνας που φέρνει εξελίξεις και κινητικότητα στα επαγγελματικά σου και μπορείς να βγεις εσύ ο νικητής και να κερδίσεις φήμη, να ανεβάσεις την αξία σου και το κασέ σου και να φτάσεις τους στόχους σου εκεί που θέλεις. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η αισθηματική σου ζωή αποκτά μια πιο βαθιά και φιλοσοφική διάσταση αυτόν τον μήνα, αρχίζεις να συνειδητοποιεί κρυμμένες διασυνδέσεις ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου, σημεία που δεν είχες μέχρι τώρα καταλάβει την ύπαρξή τους ή που δεν είχες εντοπίσει. Αυτό σε κάνει να ενδιαφέρεσαι και να μαγνητίζεσαι ακόμη περισσότερο από την σχέση με τον άνθρωπό σου που τώρα περνά από μια καρμική περίοδο αποκαλύψεων και συνειδητοποιήσεων. Αν είσαι μόνος και ψάχνεσαι, ο μήνας φέρνει μια γνωριμία που θα είναι η αρχή για ένα μεγάλο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90 980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.